Bliv vikar

Hos Dansk Plejeservice

Søger du en arbejdsplads, hvor du kan være omgivet af engagerede og hjælpsomme kollegaer,
hvor du vil trives godt og kan have det sjovt, så er vi stedet for dig.

Søger du en arbejdsplads, hvor du kan være omgivet af engagerede og hjælpsomme kollegaer, hvor du vil trives godt og kan have det sjovt, så er vi stedet for dig.

Hvad forventer vi af dig?

Det er af stor betydning, at du er en ildsjæl, som brænder for at gøre en forskel, da dette vil afspejles i din indstilling og dit humør, og det vil have en direkte indvirkning på borgerens tilfredshed og tryghed. Vi prioriterer borgerens trivsel højt, og derfor er det vigtigt for os at sikre, at både plejepersonale og borgere får den bedste mulige oplevelse.

Det er også vigtigt, at du har de nødvendige faglige kvalifikationer til at udføre arbejdet på en professionel måde. Vi forventer også, at du er pålidelig og ansvarlig, da det arbejde, du udfører, har en betydelig indflydelse på andre menneskers liv.

Vi forventer, at du:

Hvad kan du forvente af os?

Dansk Plejeservice har som målsætning, at tilbyde en arbejdsplads, hvor vores vikarer kan udvikle sig fagligt og personligt. Vi betragter vores medarbejderes trivsel som en prioritet og bestræber os derfor på at være lydhøre over for jeres behov og ønsker.

Vi mener, at et stærkt samarbejde mellem ledelsen og medarbejderne er afgørende for vores succes. Vi vil derfor gennem regelmæssig dialog og fællesaktiviteter, øge samhørigheden og fællesskabsfølelsen på vores arbejdsplads. Vi erkender, at medarbejdernes indsats og præsentationer har en direkte indflydelse på vores kundetilfredshed- og loyalitet, og som en central del af vores strategi lægger vi stor vægt på at sikre medarbejdernes tilfredshed og engagement.

Du kan forvente:

Vil du med på holdet?

Vi søger netop nu nye kollegaer, som vil hjælpe os.
Send os din ansøgning og CV, så vil vi vende tilbage snarest muligt.