Bestil din vikar

Hos Dansk Plejeservice

Vores professionelle team er karakteriseret af høj faglighed, imødekommenhed og evnen til at tilpasse sig. Vi er den rette løsning for dig, når du har brug for de bedste vikarer, der kan træde til præcis, når du har brug for hjælp.

Vores professionelle team er karakteriseret af høj faglighed, imødekommenhed og evnen til at tilpasse sig.
Vi er den rette løsning for dig, når du har brug for de bedste vikarer, der kan træde til præcis, når du har brug for hjælp.

Hvad kan du forvente af os?

Når du bestiller en vikar hos os, kan du forvente, at vi leverer en professionel og pålidelig service, som lever op til dine forventninger. Vores erfarne vikarer besidder de nødvendige kompetencer til at løfte arbejdsbyrden og sikre en problemfri pleje af borgerne.

Vi er bevidste om, at det er vigtigt for jer at føle jer trygge, når I bestiller vores vikarer, og derfor er vores ansættelsesproces omhyggeligt udformet for at sikre, at alle vores vikarer matcher vores høje standarder og forventninger. Derfor kan I med tryghed overlade arbejdet til vores vikarer.

Vi tilbyder:

Hos Dansk Plejeservice tilbyder vi følgende vikarløsninger:

Social- og Sundhedshjælpere

Social- og Sundhedsassistenter

Sygeplejersker

Social- og Sundhedshjælpere
Social- og Sundhedsassistenter
Sygeplejersker

SOSU-Hjælper

SOSU-hjælpere er til for at yde praktisk hjælp, personlig pleje og omsorg for borgere. De hjælper borgeren med at skabe et værdigt hverdagsliv.

SOSU-Asssistent

SOSU-assistener arbejder med mennesker, der har brug for sygepleje, genoptræning og vejledning i forbindelse med sygdom og behandling.

Sygeplejerske

Sygeplejersker har bredtfavnende kompetencer til at koordinere arbejdet i forbindelse med pleje og behandling af borgere med forskellige sygdomme og lidelser.